Formular ofertă asigurări de sănătate private

Dacă serviciile medicale din sistemul public nu vă satisfac sau nu contribuiți la acesta, soluția sunt asigurările de sănătate private.

Pentru oferte concrete de asigurări private, inclusiv de la alte societăți de asigurare, vă rugăm să completați formularul de mai jos și un consultant se va ocupa GRATUIT de cererea dumneavoastră.

O asigurare de sănătate vă vă asigură liniștea sufletească, oferindu-vă protecție prin acoperirea a ceea ce ați fi nevoit să plătiti în cazul unei probleme de sănătate.Asigurarea de sănătate privată vă vă salvă de povară plătilor integrale pentru îngrijirea medicală.

Puteți achiziționa o asigurare de sanantate plătind o prima lunară care poate fi acoperită integral sau parțial de către angajatorul dumneavoastră. Dacă alegeți să nu vă luați asigurarea de sănătate prin intermediul companiei dumneavoastră, o puteți achiziționa individual, alegând unul dintre planurile create special pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.

Asigurarea de sănătate privată vă oferă acoperire nu numai pentru situațiile neașteptate, precum urgentele, dar poate acoperi și investigații preventive precum mamografii de rutină sau vizite anuale la medic.

Asigurarea de sănătate privată a devenit o necesitate în toate tările dezvoltate din Europa. Responsabilitatea pentru sănătatea noastră, a familiei sau angajaților este în mâinile noastre!

Priviți asigurarea de sănătate privată că pe o investiție pe termen lung, beneficiarul fiind chiar dumneavoastră. Este de preferat să investiți o sumă accesibilă din momentul în care sunteți sănătos și să beneficiați de asigurare de-a lungul întregii vieți.

În cazul în care deja suferiți de o anumită afecțiune medicală, este mai dificil să încheiați o asigurare de sănătate privată care să vă acopere condițiile pre-existente, majoritatea asigurătorilor aplicând excluderi sau prime de asigurare mai mari.

Sumele pentru o asigurare de sănătate privată variează de la o companie la altă, depind de tipul de servicii ales, de varstă, sau de acoperire: natională și internatională. În medie, românii care încheie o astfel de polită trebuie să scoată din buzunar, lunar, între 100 de lei și 300 de euro. Companiile oferă și pachete familiale pentru doi- trei membri, în acest caz existând reduceri.

Va rugăm să citiți condițiile de asigurare aferente societătii de asigurare la care doriți încheierea poliței !