Bazele fundației actualei afaceri Allianz-Țiriac Asigurări au fost puse în anul 1994, odată cu înființarea societății Asigurări “Ion Țiriac” SA (ASIT). Pornind de la zero, compania s-a instalat repede în fruntea ierarhiei operatorilor privați de asigurări.

Două secole de experiență în servicii financiare și de asigurare îți pot oferi certitudinea că prin Generali beneficiezi de protecția optimă pentru tine și bunurile tale.

Vienna Insurance Group, acționarul majoritar al OMNIASIG și al BCR Asigurări, a decis ca cele două companii să fuzioneze pentru a crea cea mai puternică și cea mai mare companie de asigurări din România: OMNIASIG Vienna Insurance Group.

Cu o experiență de aproape 200 de ani în domeniul asigurărilor, Gothaer este asiguratorul ales de peste 3.5 millioane de clienți, gestionând un portofoliu de active de peste 22 miliarde Euro.

CertAsig este o companie specializată de Asigurări non-viață cu sediul în România. Planul nostru de afaceri se axează pe segmentul IMM-urilor cu vânzarea prin intermediul companiilor de brokeraj.

Cu o istorie impresionantă în domeniul asigurărilor agricole, FAȚĂ Asigurări reprezintă un punct de referință în domeniul asigurărilor generale. Față Asigurări va pune azi la dispoziție peste 20 de servicii de asigurare.

Grupul SIGNAL IDUNA s-a format în 1999, prin reunirea a două companii cu experiență de peste 100 de ani. Pe piață din România este prezentă din 2008 oferind pachete complete de asigurări de sănătate, de viață și de accidente.

Credit Europe Asigurări este autorizată să desfășoare activități de asigurări generale în România începând cu data de 9 iulie 2007. Misiunea noastră este să oferim servicii personalizate de asigurare și produse ușor de folosit și de livrat.

Cu o experiență de 15 ani în domeniu, City Insurance pune astăzi la dispoziția clienților o gamă completă de asigurări flexibile și performanțe. Produsele companiei sunt create și adaptate pentru a satisface nevoile de asigurare ale clienților actuali și potențiali

De peste 20 de ani, ASIROM este compania de asigurări tradițională a românilor, oferindu-le acestora siguranță și confortul de care au nevoie, definind permanent tendințele pieței locale a asigurărilor.

O tradiție ce-și are începuturile în 1994, Euroins reprezintă acum, pe piață asigurărilor din România, o prezență notabilă ce combină dimensiunea socială a actului de vânzare de asigurări cu dimensiunea umană.

Groupama, o companie multinațională de origine franceză, și-a consolidat prezența în România prin achiziția a trei companii. Principiile de bază după care se ghidează Groupama sunt Proximitate, Responsabilitate și Solidaritate.

Principiile care definesc Asito Kapital în relația cu clienții sunt profesionalismul, flexibilitatea, operativitatea, transparență, inovația și cel mai important, grija pentru clienți. Ne-am înființat în iulie 1998 sub umbrela Lukoil.

Angajamentul companiei GARANTA față de clienții săi este unul pe termen lung, iar eforturile acesteia se concentrează în oferirea unor produse moderne și a unor servicii de calitate, care să satisfacă nevoile cele mai variate de asigurare.

Unul din obiectivele ABC Asigurări Reasigurări S.A. este de a fi asiguratorul de încredere al societăților de construcții – montaj care operează în România furnizând servicii de asigurare la prețuri competitive și dezvoltând parteneriate reciproc profitabile.

Grupul Mondial Assistance (parte a grupului Allianz) este liderul mondial în asigurări de călătorie, activități de asistență medicală, tehnică, precum și servicii clienți. Grupul oferă partenerilor săi soluții inovatoare și de încredere, precum și o consiliere rapidă pe întreg parcursul procedurii, oricând și oriunde.

Forte Asigurări – De-a lungul timpului am reușit să ne adaptăm schimbărilor economice și a celor din industria noastră, fiind o companie într-o continuă dinamică. Partenerii noștri sunt foarte importanți pentru noi, de aceea acordăm o atenție sporită nevoilor acestora.

Compania de Asigurări Reasigurări EXIM România s-a constituit că o entitate profesionistă, specializată în asigurarea riscurilor financiare, atât pentru operațiunile de export cât și pentru operațiunile comerciale interne.

LIG Insurance își începe activitatea pe piața românească de profil în 1992, creând primul sistem de asistență și rambursare a cheltuielilor medicale, urmând că în 2010 să intre într-un mare grup internațional de asigurări, obținând pe parcursul anilor un amplu proces de afirmare precum și o creștere semnificativă a calității produselor de asigurare.

Grawe România este parte a Grupului financiar internațional Grawe, beneficiind de experiență celor peste 180 de ani de existență ai acestuia. Lungă noastră tradiție în domeniul asigurărilor ne-a permis să ne construim un portofoliu diversificat de clienți.