Întrebări frecvente

Lumea asigurărilor este o lume aparte care de cele mai multe ori este foarte greu de înțeles. De aceea ne-am gândit să îți spunem cât mai multe detalii. Am pregătit o mulțime de răspunsuri la situații cu care te-ai putea confrunta. Le găsești pe toate mai jos.

Și, dacă nu găsești răspunsul pe care îl cauți în niciuna dintre sectiunele noastre, poți oricând să discuți direct cu operatorii în legătură cu orice aspect legat de asigurarea ta sau de comandă ta, sunând la 0374.600.700

Cum pot să plătesc asigurarea comandată?

Poți plăti polița de asigurare în 3 feluri, în funcție de ce îți este ție mai ușor:

  • online (cu cardul),
  • prin ordin de plată în contul nostru pentru toate tipurile de polițe mai puțin RCA (transfer bancar către contul nostru : RO23 BACX 0000 0007 6484 5000
  • prin ordin de plată pentru polițele RCA direct în contul societăților de asigurări
  • ramburs, la livrarea poliței prin curierul nostru Fastius,Poșta Română sau Bookurier

Este important să știi că pentru niciuna dintre metode NU trebuie să plătești vreun comision suplimentar.

Mai multe detalii la secțiunea Despre plată.

Cum primesc asigurarea comandată?

Polițele de asigurare comandate online pe site-ul nostru sunt livrate prin curierul rapid, Cargus.

Termenul mediu de livrare este de 24 de ore pentru polițele emise în zilele lucrătoare ale săptămânii până în orele 18.00. Pentru polițele comandate în weekend timpul de livrare este de 48 de ore de la data emiterii lor – ziua de luni.

Pentru urgente, mai avem la dispoziție și livrarea în 2 ore. Însă acest serviciu este valabil doar în București și doar pentru comenzi preluate până în oră 15.00.

În cazul plătii online prin card, vei putea descărca imediat o copie a poliței de care să te folosești până când ajunge originalul la ține.

În cât timp primesc asigurarea comandată?

Termenul mediu de livrare este de 24 de ore pentru polițele emise până în orele 18.00 în zilele lucrătoare ale săptămânii și 48 de ore pentru celelalte zile.