Ce este un Broker de Asigurare ?

Persoană juridică română, autorizată în condițiile prevăzute de Legea 32/200, care negociază pentru clienții săi, persoane fizice sau juridice, asigurați ori potențiali asigurați, încheierea contractelor deasigurare sau de reasigurare și acordă asistență înainte și pe durată derulării contractelor ori în legătură cu regularizarea daunelor, după caz. Poate activă că broker de asigurare și un intermediar dintr-un stat membru care desfășoară activități de intermediere pe teritoriul României, conform dreptului de stabilire și libertății de a presta servicii.

Relația între Ritter Broker și clienții săi este o relație de parteneriat, noi reprezentând interesele asiguratului în față societăților de asigurări.
Ritter Broker își asistă clienții în relația cu societatea de asigurări în vederea cumpărării unei polițe de asigurare sau conceperii unui program special adaptat analizei de management al riscului.

Societatea comercială RITTER-BROKER DE ASIGURARE ȘI REASIGURARE SRL furnizează servicii de consultanță financiară de înaltă calitate, oferind fiecărui client produsul de asigurare adecvat necesităților de protecție și posibilităților sale financiare.

Compania noastră a stabilit colaborări și produse personalizate cu principalele societăți de asigurare prezente în România.

Serviciile de consultanță oferite au un rol foarte important în reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului și monitorizarea unui program de asigurare.
Promovând o gamă largă de tipuri de asigurări acoperim întreg spectrul de risc ce gravitează în jurul oricărei persoane, fie ea fizică, fie juridică.
Misiunea noastră este să respectăm întotdeauna principiile de transparența, promptitudine și profesionalism angajându-ne să reprezentăm interesele clientului în relația cu societățile de asigurare.