Cum cumpăr un casco ieftin?

Pe site-ul nostru puteți găsi o mulțime de informații și explicații privind diferitele tipuri de asigurări, informații cu privire la politicile de asigurare sau despre cum să alegi cele mai avantajoase prime de asigurare, întru-cât colaborăm cu toate companiile de asigurări, fiind la curent cu toate promoțiile și reducerile asigurătorilor.

Când alegem o asigurare prețul este una dintre variabilele cheie: companiile de asigurări cunosc acest lucru și nu ezită să ne ofere promoții și reduceri , de tipul asistență rutieră, reducerea primei de asigurare cu ajutorul sistemului bonus-malus sau diminuarea prețului pentru pachetul RCA+CASCO.

Asigurarea cu franșiză este o altă modalitate de reducere a poliței CASCO, cu mențiunea că în cazul unei daune, se vă achita o anumită sumă de către asigurat, în funcție de valoarea fransizei prevăzută în contract . Asigurarea cu franșiză mai mare este mai ieftină decât cea care conține o franșiză mai mică.

Cele mai bune oferte de prețuri casco

Că orice companie de asigurări scopul nostru este de a satisface nevoile clienților, astfel că site-ul nostru a înregistrat un grad ridicat de încredere ajungând la niveluri de excelență pe piață și se face de asemenea remarcat prin raportul dintre serviciile oferite și costul poliței de asigurare, dovedind încă o data că a plăți mai puțin nu înseamnă neapărat a avea mai puțin.

Relația cu clienții este unul dintre aspectele cele mai importante și mai provocatoare, motiv pentru care suntem mândri de calitățile oferite zi de zi mulțumită serviciului de asistență pus la dispoziția clienților și al nivelului ridicat de satisfacție raportat de către cei care au încheiat o asigurare CASCO prin intermediul site-ului Asigura.eu.

Comparator de prețuri online rapid si simplu

Sistemul nostru online de asigurări permite obținerea cu ușurință și rapiditate a informațiilor și indicațiilor necesare pentru încheierea unei polițe CASCO pentru autovehiculul dumneavoastră.

Toate caracteristicile și condițiile specifice polițelor CASCO sunt explicate în condițiile generale de asigurare, disponibile pe site-ul nostru. Reamintim faptul că serviciile diferă de la un asigurat la altul, deoarece posibilitățile și condițiile de cumpărare, precum și parametrii aplicabili variază în funcție de autovehiculul care urmează să fie asigurat și de profilul fiecărui client (nume, CNP, vârstă).

Un alt avantaj pentru a cumpăra online polița CASCO este modalitatea de plată, putând alege direct plată cu card bancar sau optând pentru plată ramburs, achitând valoarea în momentul primirii poliței. Este o cale mult mai rapidă și comodă, venind că o alternativă la metodele de plată tradiționale, scutind drumurile inutile și implicit costurile de deplasare, transportul fiind și acesta asigurat de noi oriunde în țara.

Consultanță gratuită în alegerea unui casco ieftin

De asemenea este o cale sigură deorece ne bazăm pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online, oferindu-va posibilitatea de a cîți toate detaliile legate de metodă de plată. Este inutil ca asiguratorul vostru să va explice în detaliu câte beneficii va poate oferi o poliță CASCO, deoarece în final ceea ce va conta rămâne posibilitatea de a cumpăra o asigurare auto care să corespundă bugetului dumneavoastră.

Așadar descoperiți toate avantajele unei asigurări CASCO pe Asigură.eu și ceea ce ne face unici, comparativ cu societățile tradiționale de asigurare. Angajamentul nostru este recompensat cu rezultate de care suntem mândri!