Cum cumpăr?

Plată în numerar

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare. Banii se plătesc direct curierului rapid în momentul livrării polițelor de asigurare comandate pe site. Curierul rapid va emite o chitanță în numele Ritter care atestă achitarea asigurărilor.

Pentru plata în numerar, nu se percepe taxa de ramburs.

Plată online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD(inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, Asigurară.ro folosește aplicația ePayment de la Gecad.
Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2 ).

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați următoarele detalii:

  • codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe față cardului, fără spații)
  • data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe bandă cu semnătura dumneavoastră (în funcție de cârd, acestea s-ar putea să lipsească).

Indiferent de valută pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră. Procesarea datelor de cârd se face în mod exclusiv pe serverele Euplatesc.ro. Asigura.eu nu solicita și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul.

Ordin de plată

Plata prin Ordin de Plată se face doar în urmă confirmării telefonice a comenzii cu un operator Asigură. După confirmarea plătii, veți primi pe email o copie a asigurării.

Detaliile de plată prin transfer bancar:

Nume firmă: Ritter – Broker de Asigurare și Reasigurare SRL
Adresă: Stradă Vasile Lascăr nr. 209,bloc 31 A,scară 2,ap.35 Sector 2, București
CUI: 26782334
Registrul Comerțului: J40 / 3925 / 2010
Cont IBAN: RO23 BACX 0000 0007 6484 5000 – deschis la UNICREDIT, sucursală Iuliu Maniu.